Help ons om namaakgoederen
tot een probleem van vroeger te maken

Project Zero maakt gebruikt van de gebundelde kracht van Amazon technologie en merkinzichten om namaakproducten te detecteren en te verwijderen.

Het volgende niveau van bescherming tegen namaakgoederen

Met Project Zero ontgrendel je bescherming tegen namaakgoederen voor merken zoals die van jou, die al ervaring hebben met het gebruik van onze merkbeschermingstools.
Maak je geautomatiseerde beveiligingen nog beter
Als je ons belangrijke gegevenspunten verstrekt, zullen wij proactief vermoedelijke namaakgoederen uit onze stores verwijderen. We controleren elke dag meer dan 8 miljard updates van productvermeldingen, op zoek naar mogelijke namaakgoederen.
Onmiddellijk namaakgoederen verwijderen
Krijg toegang tot de mogelijkheid om productvermeldingen van namaakgoederen onmiddellijk te verwijderen - zonder dat je contact met ons hoeft op te nemen. Juiste indieningen blijven onze terugkoppelingen aansturen om schendingen automatisch te blokkeren voordat ze klanten beïnvloeden.
Verstoring van namaaknetwerken
Voeg met behulp van onze optionele serialisatieservice unieke codes toe aan je producten om proactief te voorkomen dat klanten op eenheidsniveau in aanraking komen met namaakgoederen. Of de bestelling nu wordt verzonden door Amazon of een andere verkoper, elke verzonden eenheid is geverifieerd en authentiek.

Bescherm je merk met de kracht
van Amazon

Vertrouwd

Meer dan 22.000

Merken zijn ingeschreven bij Project Zero.


Krachtig

Meer dan 8 miljard

Dagelijkse pogingen tot wijzigingen aan productpagina's zijn door de geautomatiseerde technologie van Amazon gescand op tekenen van potentieel misbruik.
Effectief

Meer dan 99%

Van de geblokkeerde of verwijderde productvermeldingen is gevonden door onze proactieve controles, zodat het betrokken merk het niet zelf hoefde te vinden en te melden.. Er werd vermoed dat deze productvermeldingen frauduleus waren, inbreuk maakten, vervalst waren of risico liepen op andere vormen van misbruik.
SUCCESVERHALEN

Van start-ups tot Fortune 500-bedrijven,

word lid van het groeiende aantal merken dat gebruikmaakt van Project Zero

Mogelijk kom je al in aanmerking voor Project Zero

Ben je ingeschreven bij Brand Registry met een geregistreerd handelsmerk?

Meld je aan bij Brand Registry en ga naar de pagina van Project Zero om te zien of je in aanmerking komt.

Kom je nog niet in aanmerking voor Project Zero? Dit zijn de vereisten.

Ongeacht je verkooprelatie met Amazon moet je aan de volgende vereisten voldoen:
• Een Brand Registry account met een geregistreerd handelsmerk en de rol Rechteneigenaar.
• Meldingen van mogelijke inbreuken hebben ingediend via de Violation tool met een aanvaardingspercentage van ten minste 90% in de afgelopen zes maanden.
Om misbruik van onze tools te voorkomen, heeft Amazon het recht om aanvullende factoren te evalueren om te bepalen of een gebruiker in aanmerking komt.
© 2023, Amazon Services LLC.