Snelle startgids voor Brand Protection

  • Het registreren van je intellectueel eigendom is de eerste stap om je merk te beschermen. MetAmazon IP Accelerator kun je tijd en geld besparen bij gescreende IE-advocatenkantoren.
  • Als je je inschrijft bij Amazon Brand Registry, komt je merk in aanmerking voor exclusieve programma's waarmee je je merk kunt opbouwen en beschermen. Schrijf je gewoon in en we activeren proactieve beveiligingen waarmee inbreukmakende productvermeldingen of onjuiste content een halt wordt toegeroepen.
  • Gebruik de Violation toolom vermoedelijke IE-inbreuk te melden. Nauwkeurig gebruik van deze tool maakt geautomatiseerde beveiligingen slimmer en stelt je in staat om in aanmerking te komen voor Project Zero van Amazon.

De eerste stap is het vastleggen van je
intellectueel eigendom

Je hebt hard gewerkt om je merk tot stand te brengen. Bij Amazon gebruiken we onze geavanceerde technologie om echte merkeigenaren te identificeren en hen de tools te geven die ze nodig hebben om hun intellectueel eigendom vast te leggen en te beschermen tegen kwaadwillige personen. Wij helpen je intellectueel eigendom te verkrijgen en te beschermen, zoals:
  • handelsmerken die ontwerpen, symbolen, namen en afbeeldingen beschermen die worden gebruikt in
    het handelsverkeer
  • patenten, die exclusieve rechten bieden voor een uitvinding
  • auteursrechten, die literaire en artistieke werken beschermen, zoals afbeeldingen, boeken,
    en films

360 graden bescherming

We hebben een reeks toonaangevende tools en programma's ontwikkeld om klanten, merken en verkooppartners te beschermen tegen namaakgoederen, fraude en misbruik, en om klanten een consistente en vertrouwde ervaring te bieden telkens wanneer ze winkelen op Amazon. Voor de meeste merken is Amazon Brand Registry het startpunt voor onze programma's om je merk te beschermen en te ontwikkelen. Je kunt onze beschermende tools afzonderlijk gebruiken, maar ze werken veel beter wanneer ze samen worden gebruikt. Je bouwt zo een robuuste verdediging tegen kwaadwillige personen.

Verbeterde machine learning

Je krijgt geautomatiseerde bescherming vanaf de eerste dag dat je je inschrijft bij Brand Registry. Daarnaast verbeteren het gebruik van de Violation tool van Brand Registry en de Selfservice voor het verwijderen van namaakgoederen van Project Zero onze machine-learning-modellen en wordt hierdoor onze geautomatiseerde merkbescherming uitgebreid. Hoe meer je ze gebruikt, hoe slimmer ze worden.

Gereedschap op een missie

We stoppen nooit met het ontwikkelen en verbeteren van de beschermingstools die beschikbaar zijn voor merkeigenaren. Met geautomatiseerde bescherming, melden en verwijderen van schending van intellectueel eigendomsrecht, fysieke codes die namaakgoederen voorkomen en neutrale patentevaluatieprocessen, werken we er proactief aan om je merk veilig te houden.

Breng vervalsers voor het gerecht

We werken nauw samen met merken om via Amazon Brand Registry, Project Zero en Transparency uitgebreide informatie over hun intellectueel eigendom en producten te verzamelen, om vervalste artikelen te detecteren, te onderzoeken en te verwijderen uit onze stores en kwaadwillige personen te identificeren als doelwit voor rechtsvervolging over de hele wereld.

Laten we het hebben over geschiktheid

Bepalen welk merkbeschermingsproduct geschikt voor je is, begint met deze vraag: Heb je een handelsmerk? Om je te registreren voor Brand Registry, hebben we een in behandeling zijnde of geregistreerd handelsmerk nodig dat door de overheid is uitgegeven. Er is echter een aantal merkbeschermingsprogramma's beschikbaar voor merken die niet zijn ingeschreven in Brand Registry..

Welke merkbeschermingsprogramma's
zijn beschikbaar voor je?

Programma
Geen handelsmerk
Handelsmerk in behandeling
Geregistreerd handelsmerk
A-tot-Z-garantie
Onderzoek verkooppartner
Formulier Inbreuk melden
IP Accelerator
Brand Registry
Voor alle onderstaande programma's is inschrijving in Brand Registry vereist
Automatische beveiliging
Een schending melden
Project Zero
Opmerking: Elk programma kan unieke deelnamecriteria hebben. Bekijk hier de volledige deelnamecriteria voor elk programma:

Bescherm je merk op Amazon

Brand Registry ontgrendelt tools en programma's die specifiek zijn ontworpen zodat merken kunnen groeien op Amazon

© 2024, Amazon Services LLC.