Bouw aan je intellectuele-
eigendomsportefeuille

Het registreren van je intellectueel eigendom (IE) is de eerste stap om je merk te beschermen. Merken die zijn ingeschreven bij IP Accelerator krijgen ook sneller toegang tot de voordelen van Brand Registry.

Geen stress bij het vastleggen van intellectueel-eigendomsrechten

Bij het creëren van IP Accelerator hadden we kleine en middelgrote bedrijven in gedachten om het eenvoudiger en voordeliger te maken om je merk te beschermen.
Bespaar tijd en geld met gescreende IE-advocatenkantoren
Ontwijk valkuilen voor handelsmerkregistratie door toegang te krijgen tot ons netwerk van vertrouwde IE-advocatenkantoren en krijg hoogwaardige services tegen concurrerende tarieven.
Geef je merkvoordelen een impuls
Krijg sneller toegang tot de beveiligings- en bouwfuncties die merken ter beschikking staan in Brand Registry, zelfs als je aanvraag voor een handelsmerk in behandeling is.
Bescherm je merk over de hele wereld
Krijg hulp bij het instellen van IE in andere landen met vertrouwde experts als je de voetafdruk van je merk uitbreidt op nieuwe marketplaces.

Bescherm je merk met de kracht van Amazon

Vertrouwd

Meer dan 15.000

Merken die geholpen zijn door het netwerk van vertrouwde advocatenkantoren op het gebied van intellectueel eigendom van de IP Accelerator om handelsmerkbescherming te verkrijgen.

Uitgebreid

38

Landen waarin de IP Accelerator merken kan helpen om handelsmerken en ander intellectueel eigendom te verkrijgen.

Nuttig

13

Talen waarin de IP Accelerator-bedrijven merken kunnen bedienen, waaronder Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Mandarijn, Spaans, Turks, Hindi, Gujarati, Italiaans, Portugees en Arabisch.
SUCCESVERHALEN

Praat vandaag nog met een advocatenkantoor

Ga aan de slag met het indienen van een handelsmerk voor je merk en ontvang vroegtijdige toegang tot merkbescherming

© 2024, Amazon Services LLC.