Bescherm en bouw je merk op

Amazon Brand Registry helpt je je intellectueel eigendom (IE) te beschermen, je productvermeldingen te beheren en je bedrijf te laten groeien, ongeacht of je in onze store verkoopt - gratis.

Bescherming begint op de 1e dag

Je kent je merk en intellectueel eigendom het beste. Schrijf je in bij Brand Registry en deel informatie over je merk. We bieden je gemoedsrust door proactieve bescherming te activeren waarmee we slechte productvermeldingen en kwaadwillige personen een halt toeroepen.
Je merk beveiligen
Detecteer en meld vermoedelijke inbreuk op intellectueel eigendom met onze krachtige tools. Juiste indieningen blijven onze terugkoppelingen aansturen om schendingen automatisch te blokkeren voordat ze je merk en klanten beïnvloeden.
Klantervaring verbeteren
Beheer content en foto's op productpagina's voor je producten beter, zodat je klanten de juiste informatie te zien krijgen. We zullen je gegevens combineren met onze geautomatiseerde beveiligingen en machine-learning om onjuiste updates te voorkomen.
Toezicht houden op je voortgang
Houd de belangrijkste statistieken met betrekking tot de bescherming van je merk - zowel de inspanningen van Amazon als die van jou - in realtime bij in alle Amazon stores. Je kunt ook toezicht houden op de status en impact van door jou ingediende inbreukmeldingen.

Je hub voor de bescherming van je merk op Amazon

Log in bij Brand Registry en bespaar waardevolle tijd bij het beschermen van je merk. Dit is wat je moet weten over enkele van onze meest populaire functies.

Automatische beveiligingsmechanismen

Roep slechte productvermeldingen een halt toe voordat ze worden gepubliceerd. Wanneer je gegevens verstrekt over je merk, producten en intellectueel eigendom, implementeren we voorspellende beveiligingen met behulp van geavanceerde machine-learning waarmee we slechte productvermeldingen voorkomen.

Een schending melden

Zoek eenvoudig in onze catalogus naar mogelijke schendingen van handelsmerken, auteursrechten, patent en ontwerprecht. Als je een inbreuk vindt, gebruik dan onze geavanceerde tools om deze te melden. Daarnaast versterken deze meldingen onze geautomatiseerde bescherming nog verder.

Ondersteuning voor Brand Registry

Ontvang hulp van echte mensen om technische problemen, problemen met productvermeldingen, beleidsschendingen van marketplace en meer op te lossen.

Help

Ontvang educatieve bronnen en antwoorden op veelgestelde vragen met tips en handleidingen over hoe je de functies van Brand Registry gebruikt.

Impactdashboard

Krijg inzicht in hoe Amazon de informatie die je deelt gebruikt om je merk te beschermen en potentieel slechte productvermeldingen te verwijderen.

Kom in aanmerking voor andere merkprogramma's

Bescherm je merk

Project Zero

Krijg toegang tot de ongekende mogelijkheid om productvermeldingen van vervalsingen onmiddellijk te verwijderen - zonder dat je contact met ons hoeft op te nemen.

Build your brand

A+ Content

Laat je merkverhaal en
productfuncties zien door uitgebreide tekst en afbeeldingen op de Amazon productpagina te gebruiken om zo de conversie te stimuleren, het verkeer te verhogen en de verkoop te stimuleren.

Sponsored Brands

Laat je merkbekendheid groeien met advertenties die je logo, een aangepaste titel en maximaal drie van je producten bevatten.

Amazon winkels

Promoot je merk en producten gratis met je eigen winkel met meerdere pagina's op Amazon.

Bescherm je merk met de kracht van Amazon

Effectief

8B+

Updates van productvermelding worden elke dag gescand op verdachte activiteiten. We halen beledigende productvermeldingen weg voordat ze worden gepubliceerd.

Vertrouwd

700K+

Merken in meer dan 20 landen hebben zich ingeschreven bij Brand Registry om hun merken en bedrijven te beschermen en op te bouwen.

Onophoudelijk

24/7

Over de hele wereld hebben we teams klaarzitten om elk melding van inbreuk op intellectueel eigendom 24/7 te onderzoeken.
SUCCESVERHALEN

Sluit je aan bij ons groeiende aantal ingeschreven merken

Laten we samen je merk beschermen en laten groeien

Voor het inschrijven bij Amazon Brand Registry is een in behandeling zijnde of geregistreerd handelsmerk vereist

© 2024, Amazon Services LLC.