Laat je merk groeien op Amazon

Inschrijven bij Brand Registry is de eerste stap om in aanmerking te komen voor veel programma's voor het bouwen aan je merk. Amazon biedt een exclusieve set tools aan merkeigenaren om je te helpen de conversie te verbeteren, de vindbaarheid te stimuleren en intellectueel eigendom te beschermen.

Er zijn zoveel redenen om je merk op te bouwen met Amazon

We bieden een exclusieve set tools voor merkvoordelen die specifiek zijn ontworpen voor verkooppartners die merkeigenaren zijn en die hun merk hebben geregistreerd met Amazon Brand Registry. Inschrijven bij Brand Registry is de eerste stap om in aanmerking te komen voor veel programma's voor het bouwen aan je merk.
Deze tools kunnen helpen om je merk te beschermen, contact leggen met klanten en je strategie te sturen op basis van informatie.

Contact leggen met klanten

Programma
Overzicht
Link
A+ content
Voor merken die hun verhaal willen delen, zich visueel willen onderscheiden van de concurrentie en klanten willen helpen om de beste winkelbeslissingen te nemen.
Sponsored Brands
Voor merken die de bekendheid van hun merk- en productportefeuille binnen de Amazon winkelresultaten willen stimuleren en willen dat hun portfolio beter wordt gevonden.
Stores
Voor merken die een meeslepende pagina in de Amazon Store willen creëren en doelgroepen kennis willen laten maken met het verhaal, de missie en de producten van het merk, ongeacht de grootte ervan.
Amazon Vine
Voor merken die bekendheid en vertrouwen willen vergroten en de verkoop van nieuwe producten of producten met lage verkoop willen stimuleren door betrouwbare recensenten uit te nodigen in de Amazon store om authentieke klantrecensies te plaatsen.
Klantbinding
Voor merken die klantrelaties willen opbouwen, de retentie willen verhogen en de betrokkenheid willen stimuleren door gerichte e-mailmarketingcampagnes te versturen.
Winkelen met video‘s - Productvideo's
Voor merken die gebruik willen maken van video om hun producten te presenteren en klanten te helpen informeren.
Amazon Live
Voor merken die in realtime contact willen houden met klanten via livestreams.
Abonneren en opslaan
Voor merken die herhaalde aankopen willen stimuleren en merkbekendheid willen vergroten onder zeer betrokken klanten.
Virtuele bundels
Voor merken die de winkelervaringen willen verbeteren door productbundels aan te bieden en het zo eenvoudiger te maken om meer te ontdekken en te kopen uit de catalogus van je merk.
* De vereisten voor beschikbaarheid en geschiktheid kunnen verschillen per programma en marketplace.

Stuur je strategie met informatie

Programma
Overzicht
Link
Amazon Brand Analytics
Voor merken die gegevens willen gebruiken om strategische beslissingen te nemen voor het bereiken van hun bedrijfsdoelen.
Amazon Attribution
Voor merken die de impact op de verkoop willen analyseren en een bonus willen verdienen met verkopen die voortkomen uit hun reclame- en marketinginspanningen buiten Amazon.
Merkverwijzingsbonus
Verblijd klanten terwijl je de marketingefficiëntie verbetert en een bonus verdient. Nu kun je een bonus verdienen van gemiddeld 10% van de productverkoop die wordt aangedreven door je marketinginspanningen die niet van Amazon zijn. Hoe meer verkeer je genereert, hoe meer mogelijkheden je hebt om een bonus te verdienen. De bonus wordt verstrekt als tegoed op je verwijzingsvergoedingen.
Beheer je experimenten
Voor merken die hun productvermeldingen willen optimaliseren door het uitvoeren van experimenten om te leren welke content hun klanten aanspreekt en waarmee ze meer omzet kunnen stimuleren.
* De vereisten voor beschikbaarheid en geschiktheid kunnen verschillen per programma en marketplace.

Laat je merk groeien op Amazon

Brand Registry ontgrendelt tools en programma's die specifiek zijn ontworpen zodat merken kunnen groeien op Amazon

© 2024, Amazon Services LLC.